tisdag 24 mars 2009

Hemma från skolan

Hände väl inget speciellt idag. Samma gamla tisdag. Det är som att upprepa hela tiden. Man vet allt som kommer hända. Kanske inte allt vad personerna runt om ska säga, men bortsett från det vet man vad som händer på lektionen och främst vad vi har för lektioner. Fy vad enformigt det är med skola egentligen. Varför har vi ett fast schema för? Vore roligare om det var mer rörligt! Det ska jag ta upp på nästa elevrådsmöte tror jag.

Imorgon ska i alla fall klassen till brandstation. Woho vad roligt, or naat! Vet inte vad vi ska diskutera med något "intressant" ska det väl bli!
Har även Ung0171 möte imorgon. Det ser jag fram emot. Det är otroligt roligt. Fick nyss ett mail från Ingela där hon skickat ut till svt, tv4 och massa tidningar om att vi ska ha en ungdomsfestival. Hoppas några av dem nappar på det i alla fall. Vore ju väldigt roligt ifall vi fick vara med på tv. Eller i någon annan tidning än bara våran lokaltidning. Det är ju inte alltid så roligt! Hon erbjöd dem i alla fall att komma på något av våra möten, hoppas verkligen att någon vill komma. För det är ju faktiskt viktigt, och en väldigt stor sak för att vara i Enköping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar